Miután a vendég elküldi a visszajelzését, a köszönőoldalon megjelenik egy gomb, amellyel Google-értékelést írhat. Alapértelmezés szerint minden vendég látja, értékelésétől függetlenül. Ezt javasoljuk.
Ha csak az elégedett vendégeket irányítod a Google-re, az elégedetleneket pedig egy privát űrlapra, azt az értékelések szűrésének nevezik. Ezt tiltja a Google értékelési szabályzata, az Egyesült Államok Szövetségi Kereskedelmi Bizottsága pedig arra figyelmeztetett, hogy megtévesztő lehet. Ezt a beállítást sosem kapcsoljuk be helyetted.
Azért létezik olyan beállítás, amellyel a Google-gomb csak egy minimális értékeléstől jelenik meg, mert ez a te éttermed és a te döntésed. Bekapcsolásakor megjelenik ez a figyelmeztetés, és addig nem mentheted el a beállítást, amíg meg nem erősíted, hogy tisztában vagy a kockázattal. Alapértelmezés szerint soha nincs bekapcsolva.