Након што гост пошаље повратну информацију, на страници захвалнице нуди му се дугме за остављање Google рецензије. Подразумевано га виде сви гости, без обзира на оцену. То вам препоручујемо.
Слање само задовољних гостију на Google, а незадовољних на приватни образац, назива се филтрирање рецензија. Google правила о рецензијама то забрањују, а Савезна трговинска комисија САД упозорила је да то може да доведе у заблуду. Никада не укључујемо ову опцију уместо вас.
Опција да се Google дугме прикаже само од одређене оцене постоји јер је то ваш ресторан и ваша одлука. Ако је укључите, приказаће се ово упозорење и нећете моћи да сачувате поставку док не потврдите да разумете ризик. Подразумевано никада није укључена.